Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada habilita una nova sortida exclusiva per a bombers a l’avinguda Catalunya

L’Ajuntament d’Igualada habilita una nova sortida exclusiva per a bombers a l’avinguda Catalunya

Aquesta nova connexió agilitza, amb seguretat, la sortida dels bombers cap a l’A2 i la zona de Fàtima quan calgui atendre una emergència
19-07-2021

Aquests dies s’ha finalitzat la construcció d’una sortida d’ús exclusiu per als Bombers que connecta directament el carrer de Les Comes, on hi ha el Parc de Bombers d’Igualada, amb l’avinguda de Catalunya. Aquesta connexió permet que els bombers puguin accedir a l’A2 i a l’avinguda de Catalunya en direcció cap al barri de Fàtima amb molta rapidesa i de forma segura, guanyant un temps que en algunes ocasions d’emergència pot ser vital.

La zona s’ha senyalitzat amb pintura vial vermella i s’hi han ubicat semàfors. Es tracta d’una connexió que únicament poden utilitzar els bombers que tenen un dispositiu que, en cas d’emergència i d’haver d’utilitzar aquesta sortida, posa tots els semàfors de l’encreuament en vermell i els permet el pas per la zona. La sortida es realitzarà amb la màxima seguretat, a una velocitat baixa i amb advertiments acústics. Aquesta nova connexió era una demanda dels bombers que han valorat molt positivament la seva realització que asseguren agilitzarà la sortida quan calgui atendre emergències i minimitzarà els minuts que es tarda en arribar al lloc on cal actuar.

Aquesta actuació s’ha fet ara just abans de l’inici de la campanya d’asfaltatges que a partir del mes d’agost renovarà el ferm d’aquesta zona de l’avinguda de Catalunya.  

  • Compartir