Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada i Aigua de Rigat arriben a un acord per construïr 9 pisos de lloguer assequible a les antigues oficines de l’empresa al Carrer Comarca

L’Ajuntament d’Igualada i Aigua de Rigat arriben a un acord per construïr 9 pisos de lloguer assequible a les antigues oficines de l’empresa al Carrer Comarca

Aigua de Rigat es farà càrrec del cost de la construcció dels pisos i l’Ajuntament en gestionarà el lloguer a través de la Borsa d’Habitatge
07-06-2021

L’Ajuntament d’Igualada i Aigua de Rigat han arribat a un acord per construir habitatge de lloguer assequible a l’edifici de les antigues oficines que Aigua de Rigat té al Carrer Comarca núm. 47 d’Igualada. L’acord ha estat presentat aquest dilluns al matí per les tinentes d’alcalde Carme Riera i Carlota Carner acompanyades pel gerent d’Aigua de Rigat, David Gall.

El projecte, que serà costejat integrament per Aigua de Rigat, contempla la construcció de 9 pisos. L’Ajuntament, a través de l’Oficina d’Habitatge Local, serà l’encarregat de gestionar els lloguers d’aquests nou habitatges dins la Borsa de Lloguer Assequible.

La tinenta d’alcalde, Carme Riera, ha valorat molt positivament aquest anunci “que donarà un nou ús i rehabilitarà l’edifici ampliant el nombre de pisos de la Borsa de Lloguer Assequible de la nostra ciutat”. Alhora, Riera ha posat de manifest que “podrien haver estat 12 pisos i no només 9, si la proposta del govern per destinar els baixos a pisos de lloguer assequible hagués prosperat”.

David Gall, gerent d’Aigua de Rigat, ha explicat que “el Consell d’Administració d’Aigua de Rigat ha apostat per aquest projecte amb la ferma voluntat de revertir en la ciutat d’Igualada”

S’estima que les obres, que tindran una durada aproximada de 12 mesos, s’iniciaran a principis del 2022 i tindran un cost aproximat d’1 milió d’euros que assumirà Aigua de Rigat.

  • Compartir
Pertany a: