Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada implementarà dues noves zones taronges al barri del Poble Sec

L’Ajuntament d’Igualada implementarà dues noves zones taronges al barri del Poble Sec

Aquest model d’aparcament gratuït amb temps limitat s’aplicarà a l’entorn de correus i del Canaletes
26-08-2021

L’Ajuntament d’Igualada està treballant en la implementació de dues noves zones taronja d’aparcament situades al barri del Poble Sec a finals de setembre. Aquestes zones d’aparcament gratuït regulat, permeten estacionar durant un màxim d’una hora i mitja en aquests espais on cal treure un tiquet gratuït de control. Aquest model, que ja funciona amb efectivitat a l’entorn del Cap Urbà o del Mercat de la Masuca permet una alta rotació d’aparcaments amb zones d’alta demanda d’estacionament.

Les zones on l’Ajuntament d’Igualada estudia implementar aquest tipus d’estacionament son a l’entorn de l’oficina de Correus i al voltant del Canaletes.

La tinenta d’alcalde, Carlota Carner, ha explicat que la zona taronja “és un model d’èxit per la ciutat, ja que dinamitza i fa molt més rotatius els espais d’aparcament on s’implementa”. Carner ha recordat que es tracta “d’espais gratuïts d’aparcament de temps limitat i que les noves zones taronges del barri del Poble Sec es fan amb el suport dels comerciats de la zona”

  • Compartir
Pertany a: