Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada instal·la cinc càmeres de videovigilància i control del trànsit a entrades i punts estratègics de la ciutat

L’Ajuntament d’Igualada instal·la cinc càmeres de videovigilància i control del trànsit a entrades i punts estratègics de la ciutat

Són les primeres d'un total de 20 càmeres de videovigilància que formen part del projecte d'ampliació i millora de la seguretat d'Igualada
24-01-2022

L’Ajuntament d’Igualada ha instal·lat, aquest dilluns, les primeres cinc càmeres de videovigilància i control del trànsit ubicades en diversos punts de la ciutat. Aquestes càmeres són les primeres d’un total de vint dispositius que s’instal·laran properament en entrades, sortides i zones de gran transit de persones i vehicles dins del projecte d’ampliació i modernització de la seguretat d’Igualada.

De les cinc càmeres instal·lades, quatre s’han ubicat en diverses entrades de la ciutat: a la zona ponent, la zona llevant, la carretera de les Maioles i a l’accés al polígon de Les Comes des de l’entrada 555 de l’autovia i la cinquena s’ha col·locat a l’encreuament entre els carrers de Gran Bretanya i d’Itàlia del polígon de Les Comes. Aquestes càmeres aniran acompanyades de divuit plafons informatius ubicats a la zona de influencia de cadascun d’aquests dispositius.

El regidor de Mobilitat, Miquel Vives, acompanyat de la regidora de Governació, Carlota Carner, ha explicat que “tal i com es va anunciar a finals d’any, aquestes primeres càmeres formen part de un projecte d’ampliació i modernització de la seguretat de la ciutat i del Polígon de Les Comes”. Vives ha recordat que aquests dispositius “s’incorporen al més de centenar de càmeres que ja hi ha a la ciutat tant en interiors com exteriors”.

L’òrgan encarregat de la gestió, gravació i la custodia de les imatges, serà la policia Local d’Igualada garantint els drets i la privacitat de dades de tothom.

Una millora que compta amb el suport de les empreses del Polígon

Després de la presentació de la instal·lació als mitjans d’aquest matí, els regidors s’han reunit amb el president de l’Associació d’Empreses del Polígon Industrial de Les Comes (AEPIC), Joan Mateu, per mostrar l’avenç d’aquest projecte, la situació de les càmeres i dels diferents cartells informatius.

  • Compartir