Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada obre el termini pels ajuts per l’IBI i la bonificació de la Taxa d’Escombraries fins al 16 de febrer

L’Ajuntament d’Igualada obre el termini pels ajuts per l’IBI i la bonificació de la Taxa d’Escombraries fins al 16 de febrer

Es una bonificació adreçada a les persones majors de 65 anys, pensionistes, majors de 55 anys aturats de llarga durada
10-01-2024

A partir  d’aquesta setmana ja es poden demanar els ajuts de bonificació per l’Impost de Bèns i Immobles i per la Taxa del Servei de Recollida d’Escombraries per als majors de 65 anys o pensionistes.

L'Ajut directe per la taxa de l’IBI pot demanar-se per a majors de 65 anys, pensionistes o persones majors de 55 anys en situació d’atur de llarga durada; així com, també per famílies monoparentals, que siguin subjectes passius de l’esmentat impost.

La boni­cació social per la Taxa del Servei de Recollida d’Escombraries va adreçada a persones majors de 65 anys o pensionistes per raó de jubilació, viduïtat, invalidesa permanent en grau de total, absoluta i gran invalidesa, o bene­ciari d’una pensió no contributiva (PNC), en règim de propietat o lloguer.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 16 de febrer a l’O­cina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Igualada (Pl. de l’Ajuntament, núm.1), de dilluns a dijous de 8h a 18h i divendres de 8h a 14h.

Per demanar cita prèvia es pot trucar al telèfon 93 803 19 50.

  • Compartir