Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada obre el termini per sol·licitar les beques d’estiu “Patronat Garcia Fossas”

L’Ajuntament d’Igualada obre el termini per sol·licitar les beques d’estiu “Patronat Garcia Fossas”

Fins al 6 de maig es poden sol·licitar aquests ajuts destinats a infants i joves de 3 a 16 anys empadronats a Igualada
13-04-2022

L’Ajuntament d’Igualada impulsa, un any més les beques d’estiu “Patronat Garcia Fossas” per les diferents activitats estivals que s’organitzen a la ciutat. Fins al dia 6 de maig hi ha obert el període de presentació de les sol·licituds destinades a infants i joves entre 3 i 16 anys empadronats a Igualada.

Carme Riera, primera tinenta d’alcalde, ha posat de relleu la voluntat del govern de possibilitar que “tots els nens i joves tinguin accés a les activitats d’estiu que, de la mateixa manera que les activitats lectives durant el curs, són necessàries per un bon desenvolupament i socialització d’infants i joves”. Amb aquesta proposta d’ajuts, Riera, ha manifestat que “no es deixa a cap infant enrere i es propicia que tothom pugui gaudir d’activitats formatives i d’oci durant l’estiu”.

S’agilitzen els tràmits per les famílies beneficiaries de beques de la ciutat

Riera ha explicat que una de les novetats de les beques d’aquest any ha estat la voluntat de facilitar el tràmit a les famílies que ja són beneficiàries d’alguna beca per part de l’Ajuntament, fent més ràpid i senzill el tràmit. Aquestes famílies hauran d’emplenar els tràmits d’acceptació de l’ajut però no caldrà que presentin de nou tota la documentació. Malgrat tot si que hauran d’inscriure’s a l’activitat d’estiu becada i per sol·licitar una plaça.

La sol·licitud per les beques d’estiu Patronat Garcia Fossas es pot presentar telemàticament a través de la plataforma e-tràmits Igualada (https://tramits.igualada.cat) o bé, de forma presencial, a l’Oficina d’atenció ciutadana, amb cita prèvia, de dilluns a dijous en horari de 9h a 18h, i divendres i vigílies de festius en horari de 9h a 14h. Es pot demanar cita prèvia al 93 803 19 50.

La resolució de l’atorgament d’aquest ajuts serà a partir del 13 de maig a les 12h i es podrà consultar a la pàgina web www.igualada.cat. En tots els casos les persones interessades rebran un correu electrònic amb la concessió o denegació de la beca i el motiu.

 

  • Compartir