Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada organitza una plantada d’arbres a l’entorn de l’Anella Verda el proper 3 de març

L’Ajuntament d’Igualada organitza una plantada d’arbres a l’entorn de l’Anella Verda el proper 3 de març

Serà una matinal lúdica i familiar on es plantaran 200 arbres d’espècies mediterrànies i resistents que els igualadins podran apadrinar
21-02-2024

El proper diumenge 3 de març, d’11h a 13h, l’Ajuntament d’Igualada organitza una plantada d’arbres a l’Anella Verda, a l’entorn de l’escola Dolors Martí. En total es plantaran 200 arbres mediterranis d’espècies resistents com ara el roure, l’alzina, l’arboç o la servera.

L’objectiu és que cada família o persona que ho vulgui pugui plantar un arbre i apadrinar-lo, de manera que al llarg dels anys en pugui seguir el seu creixement. L’Ajuntament d’Igualada serà l’encarregat de regar-lo i de fer-ne el manteniment. En l’acte de la plantada s’entregarà una medalla de fusta que acreditarà que s’ha plantat un arbre en aquesta nova zona arbrada que es crearà a l’entorn de l’Anella Verda.

Patrícia Illa, regidora d’Infància i Civisme ha remarcat aquesta plantada permetrà crear una nova zona arbrada en aquest punt de la ciutat dins la voluntat del govern de convertir Igualada en una ciutat encara més verda. Aquest nou espai actuarà en el futur com una nova illa climàtica a la ciutat que permetrà que la temperatura de la zona es mantingui més baixa gràcies a l’ombratge dels arbres.

A partir d’aquest divendres, totes les famílies, persones o grups que vulguin plantar un arbre el poden reservar de forma gratuïta al web tiquetsigualada.cat. El diumenge dia 3 podran plantar-los acompanyats d’experts que explicaran com cal fer-ho. Durant la matinal hi haurà també un taller per aprendre a plantar pi pinyoner i com aconseguir que aquest doni fruits.

  • Compartir