Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada participa a la XV Jornada de Mobilitat explicant el projecte de bus a demanda a Les Comes

L’Ajuntament d’Igualada participa a la XV Jornada de Mobilitat explicant el projecte de bus a demanda a Les Comes

Aquest servei va transportar 15.477 viatgers l’any 2023
26-03-2024

Igualada ha participat a la XV Jornada de Mobilitat organitzada per la Diputació de Barcelona desglossant la seva experiència amb el transport a demanda al polígon industrial de Les Comes. Diferents municipis han fetr ponències i reflexions sobre l’actual llei de mobilitat i com la mobilitat conformarà les ciutats del futur.

Des de l’Ajuntament d’Igualada s’ha realitzat la ponència “La planificació de la mobilitat als polígons industrials“ (dins del bloc “Reptes de futur”) on s’ha explicat com es va implementar la línia de autobús de Transport A Demanada al polígon Industrial de les Comes i quina ha estat la seva evolució i millora.

La línia de Bus a demanda a les Comes és va implementar l’any 2021 fruit de un projecte conjunt de l’Ajuntament d’Igualada, de Vilanova del Camí i Monbui, el departament de mobilitat de la Generalitat de Catalunya, la Empresa MASATS i les unions empresarials UEA i AEPIC.

L’autobús permet una comunicació amb un sistema eficient entre les 3 poblacions i les empreses del polígon industrial de la ciutat d’Igualada. Aquest servei, que s’utilitza d’exemple d’implementació d’èxit en el transport a demanda de tot Catalunya, va transportar l’any 2023, 15.477 viatgers.

  • Compartir