Sou a: Inici / Noticies / L'Associació Contra el Càncer a Igualada entrega un llaç rosa ple de missatges a l'Ajuntament d'Igualada

L'Associació Contra el Càncer a Igualada entrega un llaç rosa ple de missatges a l'Ajuntament d'Igualada

Aquesta ha estat una de les activitats que s'han fet a Igualada durant aquest dimarts dia mundial del càncer de mama
20-10-2021

Aquest dimarts 19 d’octubre Igualada s’ha sumat als actes en motiu del dia Mundial del Càncer de Mama. Una jornada per visibilitat i informar sobre la malaltia i recollir fons per la seva investigació. Durant tot dimarts, l’Associació Contra el Càncer a Igualada ha estat a la Plaça de Cal Font on ha organitzat una taula informativa amb un gran llaç que Igualadines i Igualadins han anat omplint amb missatges d’esperança i suport, en papers de color rosa, que han cobert tot el llaç.

Al vespre, Esther López, presidenta de l’Associació Contra el càncer a Igualada ha fet entrega del llaç amb tots els missatges a l’Ajuntament d’Igualada per tal que es pugui exposar en una de les finestres laterals i tothom pugui llegir els missatges. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de les tinentes d’Alcalde, Patrícia Illa i Carlota Carner, han rebut el llaç i han agraït a l’Associació la feina voluntària que realitzen per visibilitzar, informar i recaptar fons per combatre el càncer des d’Igualada.

L’Ajuntament ha il·luminat, també, la seva façana de rosa per sumar-se als actes del dia mundial del càncer de mama. A la nit, el poliesportiu de les comes ha acollit un partit solidari d’Hoquei Línia entre els equips Igualada Femení HCP i el Club Patí Voltregà.

  • Compartir
Pertany a: , ,