Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada posa en marxa una nova edició del projecte “Suport a l’estiu: Endavant amb l’ESO”

L’Ajuntament d’Igualada posa en marxa una nova edició del projecte “Suport a l’estiu: Endavant amb l’ESO”

El projecte dota d’espais d’acompanyament a l’alumnat jove per continuar el reforç escolar durant el curs i motivar l’autoconeixement i la motivació
01-06-2022

Aquest estiu el departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada tornarà a oferir el projecte Suport a l’estiu: Endavant amb l’ESO, amb l’objectiu de dotar d’espais d’acompanyament a l’alumnat jove i en línia amb les actuacions dirigides a promoure l’èxit escolar, donant continuïtat al reforç escolar realitzat durant el curs.

L’activitat, de caràcter gratuït, es realitzarà del 30 de juny al 20 de juliol de les 9:30h a les 12:30h a l’Institut Joan Mercader i es dirigeix a alumnes de 1r a 4t d’ESO dels diferents centres d’educació secundària de la ciutat.

A més a més d’oferir suport a les tasques escolars per reforçar les matèries durant el període de vacances, també es duran a terme dinàmiques que treballin l’aspecte motivacional, l’autoconeixement, les tècniques d’estudi i l’educació emocional.

El període d’inscripcions estarà obert del 30 de maig al 8 de juny. Per a més informació, podeu contactar al correu nosaltres@atlasfundacio.org o al telèfon 93 805 57 92.

El projecte s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn d’Igualada i es realitza en col·laboració amb el programa PROA+ finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació, Transformació i Resiliència, pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i pel fons europeu Next Generation.

 

  • Compartir