Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada presenta el catàleg d’activitats juvenils pel primer semestre de l’any amb rècord de propostes, més d’una seixantena

L’Ajuntament d’Igualada presenta el catàleg d’activitats juvenils pel primer semestre de l’any amb rècord de propostes, més d’una seixantena

Destaquen activitats esportives com ara el “K-LEAGUE” al xipreret, els casals de Setmana Santa, els tallers formatius i les propostes d’autoconeixement i autocura
24-01-2024

La regidora de Joventut, Carlota Carner, ha presentat aquest dimecres el programa d’activitats joves organitzades des del departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada pel primer semestre de 2024. Es tracta d’una programació que abraça la temporada de primavera, Setmana Santa i estiu i que aquest any presenta més propostes que mai; en total són una seixantena d’activitats de diferents àmbits destinades als joves d’entre 14 i 30 anys.

Carner ha posat èmfasi en la voluntat del departament de “seguir ampliant i diversificant les propostes que s’ofereixen als joves de la ciutat amb la voluntat d’atraure el major nombre de participants i satisfer les seves necessitats de trobada, oci i formació”. Carner ha valorat molt positivament que en les activitats programades per l’últim semestre del 2023 “més de 200 joves de la ciutat i de la comarca hgin gaudit de la programació oferta des de la Kaserna i Cal Badia, una dada que consolida la programació que s’ofereix per als joves de la ciutat i que anima a seguir ampliant, diversificant i escoltant quines són les necessitats i propostes que tenen tots ells”.

Així doncs, en el programa per aquest primer semestre hi destaquen les activitats formatives que mantenen propostes d’èxit com ara l’acompanyament d’estudiants per a la preparació de l’examen del First d’anglès i que afegeixen d’altres cursos com ara el curs de nivell bàsic d’anglès.

A nivell artístic, es continua amb una oferta molt variada de propostes que inclouen cursos de guitarra, teatre, dibuix manga, pintura o costura creativa entre d’altres.

En l’apartat d’esports aquest any s’ha presentat una novetat: el torneig “K-League” al parc del Xipreret. Alhora també segueixen els cursos de ioga, ball o d’esport i valors”

De cara a Setmana Santa i estiu des de la Kaserna i Cal Badia s’ofereix, un any més, un gran ventall d’activitats per aprofitar els dies de vacances una de les quals és la del Micro Obert que permet als joves demostrar i ampliar les seves habilitats damunt d’un escenari ja sigui cantant, recitant, ballant o explicant monòlegs.

Carner ha volgut destacar, també, la incorporació de noves activitats d’autoconeixement i autocura tant físic com pel que fa referència a la salut mental de joves i adolescents.

A partir del 29 de gener hi haurà totes les inscripcions obertes. Es poden fer a través del web del departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada: igualadajove.cat. Per posar-vos en contacte amb el departament podeu escriure a kaserna@aj-igualada.net o trucar al 93 804 18 01.

 

  • Compartir
Pertany a: