Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada promou noves actituds cíviques, nous missatges amb el lema “Tu ets els millor exemple”

L’Ajuntament d’Igualada promou noves actituds cíviques, nous missatges amb el lema “Tu ets els millor exemple”

S’incidirà en aspectes com la recollida dels excrements de gossos, la convivència dels patinets i vianants i el llançament de les tovalloletes.
23-07-2019

L’Ajuntament d’Igualada ha presentat la continuïtat de la campanya de civisme “Tu ets els millor exemple” per promoure les actituds cíviques entre la ciutadania. El regidor de sostenibilitat i mobilitat, Miquel Vives, ha presentat aquest matí els tres nous àmbits en què incidirà la campanya, actituds les quals el consistori ha detectat més mancances.
El primer àmbit posa l'objectiu de sensibilitzar els propietaris de gossos per tal que recullin els excrements de les seves mascotes de la via pública. El segon incideix en les noves mobilitats, els patinets, i recomana l’ús de casc per garantir la seguretat del seu usuari i la correcta convivència amb els altres usuaris a la via pública. Finalment, la tercera actitud que es vol recordar i incentivar és el de llençar les tovalloletes a la paperera i no al vàter.
La campanya impulsada per l’Ajuntament d’Igualada es podrà veure a les xarxes socials, mitjans de comunicació i també s’editarà material divulgatiu. Aquesta iniciativa, emmarcada dins del projecte Igualada Ciutat Amable, vol implicar el ciutadà com a persona responsable i protagonista indispensable que ha de fer possible una ciutat millor.

  • Compartir