Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada promou una cursa popular de BTT i un open de Bike Trial

L’Ajuntament d’Igualada promou una cursa popular de BTT i un open de Bike Trial

Són les dues últimes activitats de la primavera d’Igualada ciutat BTT coorganitzades amb l’Anoia Bike Trial i amb el corredor Genaro Molano
22-04-2021

Durant aquesta primavera, Igualada està treballant per promoure l’activitat en BTT amb 4 esdeveniments dirigits a diferents públics potencials. La gran festa de la bicicleta de muntanya va començar amb la competició internacional UCI Volcat 2021 que va tenir sortida i arribada a Parc Central i va comptar amb la participació de corredors professionals de 23 països diferents. A aquesta activitat inicial l’ha seguit el circuit de BTT ubicat a la pastilla 1 del Parc Central. Es tracta d’un circuit semipermanent on s’hi organitzen activitats per a totes les escoles de la ciutat i de la comarca.

El punt i final a la Primavera d’Igualada Ciutat BTT el posaran les dues activitats estrella d’aquest cap de setmana: la cursa inaugural del circuit BTT d’Igualada a la zona de l’escola Dolors Martí, i l’Open Bike Trial a Les Comes.

La regidora d’Esports, Patrícia Illa, ha posat en valor el nou circuit BTT d’Igualada que ha estat iniciativa d’un particular. Illa ha agraït la feina que han fet els ideòlegs del circuit, el corredor Genaro Molano juntament amb seu fill. Els dos van dissenyar  un circuit BTT per la ciutat d’Igualada durant el confinament. Patrícia Illa ha celebrat que la gent d’Igualada “s’hagi fet seu el circuit i pugui gaudir d’un espai únic a la ciutat per a realitzar entrenaments de cert nivell”.

L’activitat promoguda per l’Ajuntament d’Igualada i per Genaro Molano es realitzarà amb l’aplicació Strava, i compta amb el suport de Fes Bici, Pallares Factory i Diferent Bike, totes tres entitats igualadines, i les inscripcions seran a les seves respectives seus.

  • Compartir
Pertany a: