Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada proposa un cicle de xerrades per a les famílies d’infants i joves

L’Ajuntament d’Igualada proposa un cicle de xerrades per a les famílies d’infants i joves

S’han programat quatre xerrades, que són gratuïtes i van especialment adreçades a famílies d’infants i joves
24-04-2023

Aquest proper dimarts 2 de maig s’encetarà un cicle de xerrades adreçades a les famílies dels infants i joves dins del programa ‘Eduquem en Família’. La iniciativa, promoguda pel Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada amb el suport de la Diputació de Barcelona, vol oferir a les famílies espais per reflexionar, debatre i compartir amb l’objectiu de reforçar el protagonisme d'aquestes en l’educació. Aquest acompanyament fomenta la corresponsabilitat educativa i contribueix a establir vincles entre les famílies la resta d’agents educatius per millorar les oportunitats educatives d’infants i joves.

El cicle estarà format per quatre xerrades programades entre els mesos de maig i juny, seran gratuïtes i se celebraran a les 7 de la tarda.

La primera, que va adreçada a famílies de joves de 12 a 16 anys, tindrà lloc el proper 2 de maig en format virtual i porta el títol “Com puc acompanyar? Eines per ajudar als fills i filles a créixer”, a càrrec de l’equip SEER, Salut i educació emocional. El següent dimarts, dia 9, s’impartirà la xerrada “Qui és el meu fill en el món digital? Acompanyament la construcció d'una identitat digital saludable”. Aquesta anirà adreçada també a les famílies de joves de 12 a 16 anys i se celebrarà en el mateix format.

“Educant en el món digital. Acompanyant la construcció d'una identitat saludable” és el títol de la tercera, que tindrà lloc el dimarts 16 de maig i anirà adreçada a aquelles famílies que tinguin infants de 6 a 12 anys. Anirà a càrrec de l’equip SEER, Salut i educació emocional.

La darrera xerrada del cicle, que serà presencial, “El pensament computacional i la robòtica: les claus de l'èxit pel futur dels nostres fills/es” anirà a càrrec de la psicòloga Verónica Amezcua i es dirigirà a famílies d’infants i adolescents d’entre 6 i 18 anys. Se celebrarà el dijous, 8 de juny a les 19 h, a Biblioteca de Cal Font.

El cicle de xerrades està obert a tothom i, sobretot, a aquelles famílies d’infants i joves d’entre 6 a 18 anys. Totes són gratuïtes, però cal fer una inscripció prèvia a través del formulari que trobareu en el següent enllaç: https://forms.gle/Rqsh5MiJvjwThLYg9

  • Compartir
Pertany a: