Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada reedita el projecte del grup de suport adreçat a familiars cuidadors no professionals

L’Ajuntament d’Igualada reedita el projecte del grup de suport adreçat a familiars cuidadors no professionals

El grup ofereix un espai de relació i suport que possibilita l'expressió de sentiments i vivències associades a les tasques de cura, per millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores.
13-03-2024

El Departament d’Acció Social de l’Ajuntament d’Igualada obre un nou grup de suport adreçat a familiars cuidadors no professionals de persones que es troben en situació de dependència per raó d'edat, estat de salut o discapacitat, estiguin o no valorades.

Aquest grup és un espai de relació i suport psicològic i emocional que possibilita l'expressió de sentiments i vivències associades a les tasques de cura, per millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores, i indirectament, de les persones de les que tenen cura.

Aquest curs es farà amb vuit sessions els dimecres del 17 d’abril al 12 de juny de 10h  a 11.15 h. El curs és gratuït i va a càrrec de la psicòloga Amparo Treig. L’activitat es farà a l’espai Cívic Centre i les inscripcions es poden fer fins al 12 d’abril. Per a més informació i inscripcions podeu trucar al telèfon 93 115 54 53 o escriure un correu a serveissocials@aj-igualada.net

  • Compartir