Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada renova la zona del Parc de la Muntanyeta del barri de les Flors

L’Ajuntament d’Igualada renova la zona del Parc de la Muntanyeta del barri de les Flors

04-10-2023
L’Ajuntament d’Igualada renova la zona del Parc de la Muntanyeta del barri de les Flors

Parc Transit

L’Ajuntament d’Igualada ha iniciat les obres de renovació i millora la zona de parcs que hi ha al carrer de les Gardènies, entre els carrers de Gessamí i Pau Muntadas, al barri de les Flors. Si el 2019 va reformar el Parc del Trànsit, situat a la part nord de la zona, ara està renovant la zona sud, coneguda com el Parc de la Muntanyeta.

La remodelació suposarà la substitució de l'element infantil que hi havia a l'espai, la instal·lació de nou mobiliari públic, la plantació de nova jardineria, es canviarà part del terra de formigó per un material més tou i es farà una reordenació de general de l'espai fent-lo més natural. Finalitzades les obres també es podran reobrir els lavabos públics del parc, en els quals també s’ha fet una actuació de millora i renovació.

La reforma del 2019 del Parc del Trànsit, que va comptar amb una molt bona acceptació de veïns i usuaris del parc, va constar d’una nova pavimentació, instal·lació de tanques,  l’enjardinament dels parterres, la millora i ampliació dels espais de lleure infantil i la renovació de l’enllumenat i mobiliari urbà.

D’aquesta manera es millora substancialment aquest equipament del barri de Les Flors, en la línia marcada pel govern municipal per a aquesta legislatura de potenciar encara més els diferents barris de la ciutat. Una voluntat que va quedar palesa amb el nou cartipàs municipal en què s’ha destinat un regidor específicament per als barris.

  • Compartir