Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada rep la cartografia topogràfica urbana 3D del municipi realitzada per la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament d’Igualada rep la cartografia topogràfica urbana 3D del municipi realitzada per la Diputació de Barcelona

És una eina que facilitarà els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques
14-05-2021

L’Ajuntament d’Igualada ha rebut la cartografia topogràfica urbana digital 3D escala1:1000 del municipi. La nova cartografia ha estat lliurada a l’alcalde, Marc Castells, pel diputat d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons.

El treball cartogràfic inclou un total de 820 hectàrees del municipi i recull les hectàrees de sòl urbà i urbanitzable, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística dels seu àmbit territorial. És una eina que facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques.

La cartografia està realitzada a partir de la fotointerpretació de fotografies aèries mitjançant tècniques fotogramètriques a més del treball de camp, i està estructurada en sis fitxers que inclouen l’altimetria, planimetria, toponímia, vialer, model digital de superfícies i model digital del terreny.

El treball s’ha realitzat segons plec d’especificacions tècniques v 2.2 aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya i s’ha lliurat en els formats Microstation, Autocad, Shapefile i PDF amb nivells i sistema de referència ETRS89.

 

  • Compartir