Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada substitueix amb tecnologia Led els punts de llum de diferents parcs del barri de Set Camins

L’Ajuntament d’Igualada substitueix amb tecnologia Led els punts de llum de diferents parcs del barri de Set Camins

Aquesta millora, als parcs dels carrers de Les Comes, Comarca i Mestre Muntaner, suposa un estalvi anual de 4.200€ i l’emissió de 21kg de CO2 menys
04-08-2022

L’Ajuntament d’Igualada ha modernitzat amb tecnologia Led els punts d’il·luminació dels parcs del carrer de Les Comes, del carrer Comarca, i de Els Roures a l’avinguda Mestre Muntaner al barri dels Set Camins.

El regidor de Sostenibilitat de l’ajuntament d’Igualada, Miquel Vives ha explicat que aquesta millora suposarà un estalvi econòmic i d’emissió de diòxid de carboni considerable ja que anualment s’estalviaran 4.200€ i l’emissió de 21kg de CO2. A banda, Vives ha explicat que aquesta modernització tecnològica millora la llum d’aquests espais ja que “aquests parcs ara tenen més llum i més blanca que dona més seguretat i evita el vandalisme”. 

Vives ha remarcat que “el compromís d’aquest govern és el de modernitzar les llums de la ciutat a tecnologia Led que suposen un canvi importantíssim amb més seguretat, estalvi econòmic i millora mediambiental”.

  • Compartir