Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament demana la concessió de la Creu de Sant Jordi per al Taller Àuria Cooperativa, SCCL

L’Ajuntament demana la concessió de la Creu de Sant Jordi per al Taller Àuria Cooperativa, SCCL

30-10-2019

El Ple de l’Ajuntament d’Igualada ha aprovat aquest dimarts, per unanimitat, sol·licitar la concessió de la Creu de Sant Jordi al Taller Àuria Cooperativa, SCCL. Aquest ha estat un dels punts més destacats de la sessió ordinària d’aquest mes d’octubre, en què finalment no s’ha debatut el punt corresponent a l'inici del procediment per a l'exercici públic de l'activitat econòmica relativa a la prestació del servei públic d'abastament domiciliari d'aigua potable. Aquesta qüestió ha estat retirada de l'ordre del dia, en espera d'un informe legal encarregat als serveis jurídics municipals.

El ple també ha aprovat, entre altres punts, el nomenament dels infants membres del Consell dels Infants, la bonificació de l'import sobre construccions a favor del Consorci Sociosanitari d'Igualada per a la fase 1 de les obres de reforma i ampliació de la Residència Pare Vilaseca, i l'acord d'adhesió al contracte sobre l'acord marc de subministrament d'energia elèctrica destinat a entitats locals adjudicat pel Consorci pel Desenvolupament Local a Endesa Energia.

Un cop acabada la part resolutiva del Ple s’han debatut tres mocions. Després de debatre-les, el Ple ha aprovat una moció de Junts per Igualada de suport a les protestes de la ciutadania contra la sentència del procés. El grup de Poble Actiu s’ha abstingut, ERC hi ha votat a favor i el grup de Ciutadans hi ha votat en contra.

El Ple ha rebutjat una altra moció de Poble Actiu i Esquerra contra les càrregues policials durant el tall de l’A-2 realitzat per estudiants el dia 16 d’octubre. Junts per Igualada ha votat en contra del text, que també ha tingut el vot negatiu de Ciutadans.

Finalment, el Ple també ha rebutjat una moció presentada pel grup de Ciutadans que demanava la col·locació de dues senyeres a les rotondes de davant de l’Hospital i de l’Avinguda Gaudí. La proposta ha tingut els vots en contra de Junts per Igualada, Esquerra Republicana i Poble Actiu.

El grup d’Igualada Som-hi ha anunciat, a l’inici del debat, que no participaria en les votacions de cap de les tres mocions.

  • Compartir