Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament destina 52.800€ a ajuts per compensar les entitats esportives pels efectes econòmics de la Covid-19

L’Ajuntament destina 52.800€ a ajuts per compensar les entitats esportives pels efectes econòmics de la Covid-19

22-12-2020

L’Ajuntament d’Igualada destinarà 52.800€ a subvencionar entitats esportives de la ciutat per ajudar-les a compensar les despeses o la baixada d’ingressos que han patit a causa de la situació de pandèmia de Covid-19 i de les limitacions que ha comportat per a la pràctica d’activitats en l’àmbit de l’esport.

Cal recordar que les entitats esportives han patit, fins ara, dos tancaments totals de les instal·lacions esportives. El primer durant l’estat d’alarma, entre el 14 de març i 1 de juliol, i el segon entre el 30 d’octubre i 9 de desembre. A més, un cop s’ha pogut reobrir aquests espais, s’ha hagut de fer amb aforaments limitats, fet que ha obligat a reduir l’activitat i reorganitzar entrenaments, sense poder dura terme cap tipus d’activitat competitiva, tret dels equips o esportistes que participen en competicions d’àmbit estatal, que es desenvolupen sense públic a les instal·lacions.   

La tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Patricia Illa, ha explicat aquest dimarts que aquests ajuts “responen a la necessitat de vetllar pels nostres clubs”, i ha destacat que les mesures sanitàries ha comportat greus problemes econòmics a les entitats que han volgut mantenir l’activitat esportiva, que és també un element important per a la salut.

  • Compartir