Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament destinarà 550.000€ en polítiques d’habitatge

L’Ajuntament destinarà 550.000€ en polítiques d’habitatge

Aquesta inversió és la principal proposta del govern per invertir els 1’1M€ de romanent de tresoreria un cop liquidat el pressupost del 2020
25-03-2021

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha exposat aquest dimecres la voluntat del govern de l’ajuntament d’Igualada de destinar 550.000€ a polítiques d’Habitatge a través de l’empresa municipal de promoció de l’habitatge PIMHA. Aquesta inversió és fruit de la liquidació positiva dels pressupostos de l’any passat que s’ha tancat amb 1’1M€ de romanent de tresoreria.

La proposta d’inversió en polítiques d’habitatge és la principal aposta del govern per invertir aquest romanent. L’objectiu és que l’empresa municipal PIMHA pugui desenvolupar projectes per la creació i la rehabilitació d’habitatges a Igualada.

A banda, la resta de romanent positiu es destinarà a d’altres inversions: 300.000€ per la compra d’un deshumectador a la piscina de Les Comes, que millorarà l’espai i evitarà la condensació de l’ambient, 75.000€ per refer la cuina de l’Escola Gabriel Castellà i 150.000€ per parcs i jardins per seguir amb els diversos projectes de millora dels espais verds de la ciutat.

Marc Castells ha destacat el caràcter divers d’aquestes inversions centrades en les persones i que es proposen amb la voluntat de millorar la ciutat. Aquestes propostes han d’aprovar-se al ple del proper 30 de març

  • Compartir