Sou a: Inici / Noticies / Tercera fase de les millores a la Piscina del Molí Nou

Tercera fase de les millores a la Piscina del Molí Nou

S’invertiran 30.000 euros en les primeres accions de millora de l’accessibilitat i en noves actuacions en la instal·lació elèctrica
11-06-2015

L’Ajuntament d’Igualada inicia aquest mes de juny la tercera fase d’obres de millora al complex esportiu del Molí Nou, dins del pla plurianual de recuperació d’aquest equipament. L’edifici data de 1.934 i va ser la primera instal·lació esportiva que es va obrir a la ciutat.

Aquest any i el vinent, les obres de reforma tindran com a objectiu millorar l’accessibilitat de l’edifici. Si bé aquest any es construirà una rampa d’accés des del carrer a l’entrada principal, l’any vinent es preveu instal·lar un ascensor que permeti un millor accés a la piscina per les persones amb mobilitat reduïda. Aquest 2015, amb una inversió de 30.000 euros, es faran també noves millores en la instal·lació elèctrica, creant una nova escomesa independent de la de la piscina coberta, ara en desús,  i diferents tasques de manteniment a l’exterior.

L’Ajuntament d’Igualada ha fet una clara aposta per recuperar aquest equipament per a la ciutat. Des de fa dos anys, cada primavera s’ha dut a terme una nova inversió que ha servit per posar al dia la instal·lació. El 2013 es va consolidar l’edifici, que presentava moltes mancances estructurals, es van fer noves escales d’accés a la piscina des de l’interior, es va refer el terra de la terrassa i es van  impermeabilitzar i aïllar les zones més sensibles per eliminar les filtracions d’aigua que havien malmès les bigues i el forjat intern. A l’entorn de la piscina, a més, es van modificar els desnivells per eliminar la formació de tolls i es va millorar l’evacuació d’aigua per evitar els efectes de la humitat en les parets. El 2014 es va canviar ja bona part de la instal·lació elèctrica i es va millorar l’equipament a l’entorn de les piscines, amb la instal·lació de nous elements de mobiliari i enjardinament.

Servei de bus urbà per arribar al Molí Nou · Amb la voluntat d’acostar aquest equipament a tota la ciutadania, amb els nous traçats de les línies LC1 i LC2 que es van modificar l’octubre del 2014 per donar servei al nou Campus Universitari del Pla de la Massa, també es pot arribar a la piscina municipal amb transport públic.

Els horaris i freqüències es poden consultar a www.masatstransport.com.

 

  • Compartir