Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament instal·la un control fotogràfic de matrícules per accedir amb vehicle a la zona del C/ Galícia

L’Ajuntament instal·la un control fotogràfic de matrícules per accedir amb vehicle a la zona del C/ Galícia

24-11-2020

Durant el mes de desembre es realitzarà la instal·lació d’un sistema de control fotogràfic de les matrícules dels vehicles que accedeixin al carrers Galícia, Vida, Dansa i Aurora.  Els veïns ja han rebut la informació sobre el funcionament d’aquest sistema i properament s’instal·larà la corresponents senyalització, amb la previsió que el dia 1 de gener ja estigui plenament operatiu. Amb aquesta finalitat, s’ha creat un tràmit senzill que es pot gestionar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC) o bé per via telemàtica. Sols cal aportar adjuntant còpia del DNI i del permís de circulació del vehicle que cal autoritzar.

Aquest sistema regulador permetrà l’accés lliure de veïns i de vehicles autoritzats i limitarà l’accés en horaris de càrrega i descàrrega a la resta. Els objectius d’aquesta actuació són pacificar l’activitat viària de la zona i millorar la convivència entre vianants i vehicles, amb la qual cosa es vol aconseguir un espai més segur i més agradable que, alhora, es pot convertir en un pol actiu de comerç i d’oci per a la ciutadania.

L’actuació forma part del projecte de gestió automàtica i control d’accessos a diverses zones de vianants, destinat a ordenar i pacificar el trànsit a la ciutat. En aquest sentit, el regidor de Mobilitat i Sostenibilitat, Miquel Vives, destaca que “L'Ajuntament està fermament compromès a fer d'Igualada una ciutat més accessible, més adequada i, en definitiva, més humana. És per això que continuem amb la nostra política de pacificació del transit, política de convivència entre vianants, ginys de mobilitat  i transit rodat”.

  • Compartir