Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament obre una nova zona blanca gratuïta amb 53 estacionaments al carrer de Sant Martí de Tous

L’Ajuntament obre una nova zona blanca gratuïta amb 53 estacionaments al carrer de Sant Martí de Tous

Aquest nou espai d’aparcament donarà servei al nou Centre Cívic Nord alhora que esponjarà l’aparcament a la zona i dinamitzarà el comerç
30-11-2021

Aquest dimarts s’ha obert al públic la nova zona blanca d’aparcament gratuït ubicada al carrer de Sant Martí de Tous d’Igualada. L’obertura ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de diversos regidors del consistori. membres dels comerços del barri i de l’entitat de comerciants Nou Centre.

L’espai d’estacionament gratuït compta amb 53 places d’estacionament que donaran servei al nou Centre Cívic Nord, situat a pocs metres d’aquest espai d’aparcament, alhora que esponjarà l’estacionament de la zona ajudant a dinamitzar el comerç del barri facilitant la rotació d’aparcament.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que aquesta millora s’ha fet impulsada de la mà dels comerciants de l’entorn que veuen amb molts bons ulls aquesta zona d’aparcament gratuït que impulsarà l’activitat. Aquesta que s’ha obert és la tercera zona blanca ubicada a la zona comercial nord d’Igualada.

Castells ha defensat “aquest model d’aparcament gratuït de les zones blanques que faciliten l’aparcament en zones properes a punts d’activitat comercial, oci o per realitzar gestions sense col·lapsar-les i evitant la contaminació que s’efectua quan molts vehicles busquen aparcament i no en troben”. Castells ha dit que “les més de 1400 places gratuïtes repartides per Igualada són una clara mostra de l’èxit d’aquesta aposta del govern de la ciutat”.

El mateix ha destacat Joan Boix, president de l’Associació de Comerciants Nou Centre. Boix ha destacat “que aquest aparcament culmina un objectiu que teníem des de l’associació nou centre des de fa 8 anys; dinamitzar la zona comercial nord d’Igualada i dotar-la d’aparcament. Ara n’hi ha tres de gratuïts, gràcies a l’Ajuntament, i això ha fet que a la zona nord d’Igualada tinguem més de 500 comerços actius”.

Aquestes 53 places d’aparcament en zona blanca se sumen a les 1.384 places existents a la ciutat, per tant Igualada ja compta amb 1.427 places gratuïtes d’aparcament ubicades en diferents punts de la ciutat.

  • Compartir