Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament proposa la concessió de la Creu de Sant Jordi al Taller Àuria

L’Ajuntament proposa la concessió de la Creu de Sant Jordi al Taller Àuria

23-10-2019

L’Ajuntament d’Igualada proposarà al Departament de Cultura de la Generalitat l’atorgament de la Creu de Sant Jordi al Taller Àuria Cooperativa, SCCL, per la seva trajectòria com a empresa d’economia social i la seva tasca de suport a les persones amb especials dificultats, risc d’exclusió social o vulnerabilitat.
La proposta, que ha de ser aprovada en la propera sessió del Ple municipal, ha estat presentada aquest dimecres per l’alcalde, Marc Castells, i la presidenta i el gerent del Taller Àuria, Teresa Maria Jorba i Miquel Canet.
Castells ha destacat que el Taller Àuria ha esdevingut un referent a Igualada i al país en el suport a les persones amb dificultats especials i en el repte de garantir-los la qualitat de vida i la inserció laboral amb criteris d’innovació. “Àuria és un model que ens enorgulleix com a ciutat i creiem que la Creu de Sant Jordi farà palès que també ens enorgulleix com a país”.
L’alcalde també ha subratllat que fins ara les entitats igualadines distingides amb la Creu de Sant Jordi han estat totes de l’àmbit cultural, però “ara fem un pas més, en l’àmbit social, per al reconeixement de totes les persones que a casa treballen per aconseguir que també les persones amb dificultats importants puguin tenir una vida digna”.
De la seva banda, Miquel Canet ha fet un repàs a la trajectòria del del Grup Àuria i ha destacat que “hem convertit persones sense drets en persones que retornen a la societat tot el que els dona i més”.

  • Compartir