Sou a: Inici / Noticies / L’Estadi Atlètic acull aquest disabte el Campionat de Catalunya d’Atletisme sub10, sub12 i sub 14

L’Estadi Atlètic acull aquest disabte el Campionat de Catalunya d’Atletisme sub10, sub12 i sub 14

El campionat està organitzat pel Club Atlètic d’Igualada
22-06-2021

L’Estadi Atlètic d’Igualada acollirà, aquest dissabte 26 de juny, el Campionat de Catalunya d’Atletisme sub 10 sub 12 i sub 14 al aire lliure. Aquesta competició suposa una nova fita del Club Atlètic d’Igualada que s’encarrega de l’organització d’aquesta final de les categories més joves de l’atletisme.

La tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Patrícia Illa ha estat l’encarregada de presentar, conjuntament amb diversos membres del Club Atlètic Igualada: Ramon Mir, Josep M. Lagunas i Santi Ramos, aquest campionat. Illa ha felicitat al CAI per “organitzar un Campionat d’aquestes característiques que demostra la vàlua i la bona tasca duta a terme pel CAI des de fa molt temps i que ha permès que l’estadi Atlètic d’Igualada hagi acollit importants esdeveniments esportius en les finals de l’atletisme català”.

Ramón Mir, membre de la junta directiva del CAI, ha posat en valor les instal·lacions de l’Estadi Atlètic, “la pista coberta i el bon estat del tartan han premés que la federació hagi escollit Igualada per acollir aquestes finals, ha estat un reconeixement a la feina ben feta del club i també de l’Ajuntament”. Mir ha explicat que ha estat la mateixa Federació la que va decidir que Igualada es mereixia acollir, també, aquesta final de promoció.

El campionat es farà encara seguint les mesures de seguretat i aforament que marca el protocol per la prevenció de la Covid. Tot i així els membres  participants podran anar acompanyats d’algun familiar durant la competició.

  • Compartir
Pertany a: