Sou a: Inici / Noticies / L’Estival de Jazz celebra 10 anys amb un programa divers i eclèctic

L’Estival de Jazz celebra 10 anys amb un programa divers i eclèctic

El festival se celebrarà del 9 al 19 de juny recuperant actes com el Pícnic Jazz i la Carta Blanca
25-05-2022

L’Estival de jazz d’Igualada tornarà del 9 al 19 de juny omplint espais de la ciutat amb música creativa fent vibrar els nostres sentits. Aquest any és especial perquè l’Estival de Jazz d’Igualada celebra el seu 10è aniversari. Ha estat una dècada apropant la música en directe a diferents espais de la capital anoienca, omplint la ciutat de creativitat musical

Amb un programa variat que vol cobrir tot l’àmbit d’una etiqueta eclèctica de per si com és el jazz, amb propostes que van des del swing clàssic de Djangolé, fins a produccions exclusives, passant per un toc de poesia i literatura amb un espectacle que incorpora l’obra de Joan Fuster, fent d’aquest programa de l’Estival un menú variat i equilibrat per als amants del Jazz en majúscules.  

Remarcar que enguany el Pícnic Jazz torna al Parc de Vallbona i com cada edició, una nova producció pròpia veurà la llum a través del Carta Blanca.

També tindrà lloc la residència artística de Cristina Miguel, aquest projecte es durà a terme a diferents festivals jazzístics del territori català, agrupats en un nou col•lectiu: Els Millors Festivals, el qual l’Estival de jazz en forma part.

Aquest desè aniversari representa una bona notícia pels amants de la música en directe, a la vegada que brinda l’oportunitat de percebre una alenada d’aire fresc de la mà d’artistes de màxima qualitat interpretativa en una proposta cultural ja plenament consolidada a Igualada com és l’Estival de jazz.

El cartell d’aquest any és obra de l’artista igualadina Arian Morera.

  • Compartir