Sou a: Inici / Noticies / L’exterior del Mercat de la Masuca estrena uns vinils que mostren la seva futura transformació

L’exterior del Mercat de la Masuca estrena uns vinils que mostren la seva futura transformació

El nou mercat tindrà espai per a la degustació de productes i es definirà al costat dels placers del Mercat de la Masuca
09-10-2021

L’exterior del Mercat de la Masuca ha estrenat, aquest dissabte al migdia, uns nous vinils informatius que mostren quin ha de ser el futur d’aquest epicentre comercial igualadí. Aquests panells informatius, que s’han col·locat a l’exterior de l’antiga oficina bancària s’hi pot fer un recorregut per diverses imatges que mostren la història i l’evolució del mercat així com també imatges del què serà el futur Mercat de la Masuca un cop acabi la concessió actual.

En un dels vinils, a través d’uns petits forats, es pot visionar un vídeo amb declaracions de diverses placeres i del regidor de Dinamització Econòmica Jordi Marcè.

La inauguració d’aquests nous vinils que mostren el futur del mercat ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de diversos regidors del consistori. Castells ha explicat que “l’objectiu actual del govern és tenir per l’any  el nou mercat obert, un mercat de 3a generació on es pugui també elaborar i degustar producte de km0”. L’alcalde d’Igualada ha explicat que aquest futur mercat serà “un mercat adaptat al segle XXI, que aposta pel producte de proximitat i que es convertirà en un referent de servei ja es farà sempre al costat dels placers del mercat en un projecte de tothom”.

Per acabar Castells ha destacat que a l’entorn del mercat ja s’hi està transformant la ciutat amb les obres de la nova oficina del SOC que ha d’obrir en dos mesos, les obres del Campus de la Salut de la Universitat de Lleida que acollirà a 500 estudiants a tocar del Mercat de la Masuca,  alhora s’estan construint dues promocions d’habitatge públic i d’aquí 18 mesos, la nova entrada de la Ronda Sud ha de convertir el carrer d’entrada al Mercat en un vial importantíssim per la ciutat. A banda, en el seu parlament l’alcalde ha destacat la millora de les accessibilitats a les voreres de l’entorn del Mercat, actualment es treballa en les que estan situades a l’avinguda Caresmar entre el Mirasol i el carrer de Joaquima de Vedruna per assolir un “espai potent, accessible i que sigui un pol d’atracció per tota la comarca”.

  • Compartir