Sou a: Inici / Noticies / La 14a Marató de teatre de La Tarima aixeca el teló aquest dissabte a l’Ateneu

La 14a Marató de teatre de La Tarima aixeca el teló aquest dissabte a l’Ateneu

Serà en dues sessions on es podrà veure una mostra del treball realitzat durant el curs pels alumnes de l’ l’Escola Municipal de Teatre La Tarima
08-06-2021

Aquest dissabte, 12 de juny, el Teatre Municipal de l’Ateneu acollirà la 14a edició de la Marató de l’Escola Municipal de Teatre La Tarima. Aquesta Marató és una mostra del treball que ha realitzat l’alumnat dels diferents grups de La Tarima al llarg del curs. En aquesta ocasió es faran deu representacions teatrals que es realitzaran en dues sessions, cinc al matí i cinc a la tarda.

En la sessió del matí que es farà a partir de les 11h es podran veure les obres: “Peripècies veïnals” del taller de 6è de primària a 2n d’ESO, “El misteri de la carta” i “Una missió a la jungla” del taller de 3r a 5è de primària, “Una tarda inesperada” del taller de 6è de primària a 2n d’ESO i “Número 34” del Taller de Joves dels dijous.

La sessió de la tarda, que començarà a les 17h comptarà amb les representacions de “Les últimes colònies” del taller de joves dels dijous, “El robatori del sucre” i “El segrest de les nenes” del Taller de 3r a 5è de primària, i “Compte enrere” i “Els Petterson” del Taller de Joves dels divendres.

Les entrades de cada sessió es poden adquirir al preu de 2 € al web https://tiquetsigualada.cat

Com en les darreres edicions, el cartell de la Marató ha estat elaborat per l’alumnat de Gràfica Publicitària de l’escola La Gaspar. La proposta guanyadora d’aquesta edició és de l’alumna Laia Puente.

  • Compartir