Sou a: Inici / Noticies / La 16a edició del Certamen de Música Jove d’Igualada es celebrarà aquest divendres 1 de juliol

La 16a edició del Certamen de Música Jove d’Igualada es celebrarà aquest divendres 1 de juliol

La gala es celebrarà al Pati del Museu i comptarà amb sis concerts de grups i solistes
29-06-2022

La setzena edició del Certamen de Música Jove d’Igualada tindrà lloc aquest divendres 1 de juliol al pati del Museu de la Pell. Un any més el festival donarà veu a grups i cantautors emergents d’Igualada i la comarca per poder gaudir d’un vespre ple de talent i música. Per poder venir a animar els participants i gaudir dels espectacles, es poden reservar entrades a www.tiquetsigualada.cat.

Enguany, el certamen començarà amb un sopar de carmanyola a les 20:45 durant el qual es podrà gaudir de música en directe mentre els participants es preparen. Els concerts s’iniciaran a les 21.30. En aquesta edició es comptarà amb dues categories de participants: solistes i grups musicals. A la categoria de solistes hi participaran: Carlota Cos, Xavi Martínez, Marta Bossa i Kanver. A la categoria de grups de música hi participaran Bleach, Mantis i B-Back. 

La regidora de Joventut, Carlota Carner ha posat en valor aquest certamen que “s’ha consolidat com una important plataforma per donar visibilitat al talent musical jove de la nostra ciutat i comarca, donant-los l’oportunitat d’actuar en un escenari davant de públic i amb totes les facilitats tècniques”. Carner ha destacat que d’aquest certamen n’han sortit grups i artistes que actualment s’han fet un lloc al panorama musical igualadí “fet que demostra la qualitat i el talent que tenim entre els joves de la nostra ciutat”.

El certamen comptarà amb un jurat professional, composat per tres persones que es dediquen al món de la música, que serà l’encarregat de donar el premi a les millors categories. Hi haurà un premi del jurat popular que dependrà de les votacions del públic que realitzaran a través d’Instagram mentre el jurat professional delibera el veredicte.

 

  • Compartir