Sou a: Inici / Noticies / La 98a Volta a Catalunya passa per Igualada

La 98a Volta a Catalunya passa per Igualada

Ha estat durant la 2a etapa, que unia Mataró i Valls i que, en el seu quilòmetre 104 aproximadament, ha disputat un esprint intermedi a la Rambla Sant Isidre
20-03-2018

Igualada ha vist passar aquest dimarts, 20 de març, la 98a Volta a Catalunya. Ha estat durant la 2a etapa, que unia Mataró i Valls i que, en el seu quilòmetre 104 aproximadament, ha disputat un esprint intermedi a la Rambla Sant Isidre. El primer ciclista a passar per aquest punt ha estat Antonio Molina (Caja Rural Seguros-RGA), seguit d'Igor Merino (Burgos BH) i Milkel Bizkarra (Euskadi-Murias) i, a uns dos minuts, ha passat el gran grup.

Els temps de pas previstos s'han vist perjudicats pel fort vent que ha bufat durant aquesta jornada i això ha fet que l'etapa es desenvolupés amb força retard sobre l'horari previst. El pas de la prova ha suposat un important dispositiu de trànsit, coordinat des de la Policia Local d'Igualada i el departament de Mobilitat d'acord amb l'organització de la cursa, que ha implicat afectacions a tot el terç Sud d'Igualada i als accessos per Llevant i Ponent i que s'ha desenvolupat satisfactòriament.

IMATGES DE LA CURSA A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir