Sou a: Inici / Noticies / La 9a Mostra d’Entitats enceta les activitats de l’Octubre Solidari

La 9a Mostra d’Entitats enceta les activitats de l’Octubre Solidari

Durant tot el mes es realitzen diverses exposicions, xerrades, tallers i sortides centrades en el món de la cooperació i la solidaritat
06-10-2021

La Plaça de Cal Font ha acollit la celebració de la 9a Mostra d’Entitats que ha estat l’activitat inicial d’una nova edició de l’Octubre Solidari, un esdeveniment que arriba aquest any a la seva dissetena edició.

La mostra s’ha fet a la zona entre el carrer de l’Aurora i carrer del Clos amb un doble objectiu: que les entitats que formen part d’Igualada Solidària donin a conèixer els projectes que duen a terme aquí i a diferents llocs del món i que els igualadins i igualadines, puguin conèixer aquestes entitats i com hi poden col·laborar. Hi han participat 16 de les 22 entitats que integren Igualada Solidària.

La Mostra ha estat acompanyada d’ambientació musical a càrrec del grup igualadí “Els Músics del Parc” i del músic salvadoreny resident a Igualada, Odoardo Torres. Per garantir les mesures de seguretat i aforament, s’ha perimetralitzat l’espai amb una entrada i una sortida per tal de controlar els nombre de persones.

 

  • Compartir