Sou a: Inici / Noticies / La Biblioteca Central d’Igualada amplia el seu horari per facilitar l’estudi en època d’exàmens

La Biblioteca Central d’Igualada amplia el seu horari per facilitar l’estudi en època d’exàmens

12-12-2023

Amb motiu dels exàmens dels estudiants majors de 16 anys (batxillerat i universitaris), el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada i la Biblioteca Central, han treballat coordinadament per poder donar resposta a aquesta necessitat.

Concretament, la Biblioteca Central d’Igualada obrirà sales d’estudi els dies 16, 17, 23 i 30 de desembre i 7, 13, 14, 20 i 21 de gener, les tardes dels dissabtes de 16 a 21h i diumenges de 10 a 14h i de 16 a 21h. Els dissabtes a la tarda i els diumenges no es disposarà de servei de biblioteca (préstec, reserves, informació, etc.), només de la sala d’estudi.

A més, la Biblioteca Central d'Igualada estarà oberta durant les vacances de Nadal en l'horari habitual, excepte els dies festius pròpiament.

La regidora de joventut, Carlota Carner, explica que des del Departament aquest és un servei  prioritari per tal que els estudiants de la ciutat es puguin preparar en condicions en època d’exàmens. És per això que l’equip de govern aposta per seguir oferint aquest espai d’estudi en aquelles èpoques que els estudiants requereixen de més preparació i treball, desembre i gener i maig i juny.

  • Compartir
Pertany a: