Sou a: Inici / Noticies / La campanya 'Oportunitats', a La Masuca i Cal Font

La campanya 'Oportunitats', a La Masuca i Cal Font

L’Ajuntament d’Igualada i Ecoembes han decidit allargar el repartiment de material relacionat amb la campanya de foment del reciclatge durant els propers dies
16-11-2016

Després de la bona acollida aquest mes de novembre, especialment en l’entorn escolar i familiar, de la campanya Oportunitats per al foment del reciclatge, l’Ajuntament d’Igualada i Ecoembes han decidit allargar el repartiment de material relacionat amb la iniciativa durant els propers dies.

D’aquesta manera, una informadora mediambiental lliurarà a tothom que ho desitgi bosses domèstiques per al reciclatge i uns discos de cartró que, de manera divertida i amena, permeten saber en quin contenidor s’ha de llançar cada producte.

El primer punt de distribució del material serà el Mercat Municipal de La Masuca els dimecres 16 i 23 de novembre, de 10 a 13h, el dissabte 19, de 10 a 13h, i el dissabte 25, de 17 a 19h. El segon punt serà la Plaça de Cal Font, en aquest cas el divendres 18 i el dissabte 19 de novembre, de 17 a 19h, i el dissabte dia 26, de 10 a 13h i de 17 a 19h.

  • Compartir