Sou a: Inici / Noticies / La Caravana d'Educació Viària, a Igualada

La Caravana d'Educació Viària, a Igualada

Durant cinc dies, aquest espai acull un circuit de karts elèctrics de 1500 m2, que compta amb una aula equipada amb mitjans audiovisuals i que rebrà en total al voltant de 300 alumnes de cinquè de Primària de diferents escoles de la ciutat.
08-10-2014

Al llarg d’aquesta setmana, l’aparcament de l’edifici de la Policia Local d’Igualada 092, al Passeig Verdaguer, acull la Caravana d’Educació Viària, una iniciativa del Servei Català de Trànsit i la Fundación MAPFRE, que compta amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Automobilisme i, en aquest cas, també de l’Ajuntament d’Igualada. Durant cinc dies, aquest espai acull un circuit de karts elèctrics de 1500 m2, que compta amb una aula equipada amb mitjans audiovisuals i que rebrà en total al voltant de 300 alumnes de cinquè de Primària de diferents escoles de la ciutat.

Aquest dimecres, 8 d’octubre, han visitat el circuit, acompanyats per representants de MAPFRE i de la Federació Catalana d’Automobilisme, el regidor d’Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament, Jordi Pont, la regidora d’Ensenyament i Universitats, Anna Bacardit, i el cap de la Policia Local d’Igualada, Jordi Dalmases. Tots ells han coincidit a destacar la importància de transmetre als més joves els valors bàsics de respecte, tant pel que fa als conductors com pel que fa als vianants.

Els objectius de la proposta són promoure comportaments i actituds responsables i cíviques en relació amb el trànsit, aportar als escolars els coneixements adequats involucrant-los en situacions quasi reals, educar-los en el respecte als senyals de trànsit i responsabilitzar-los de cara a un futur paper de conductor. Un cop acabada la formació, cada alumne rep un diploma acreditatiu de la seva participació.

La Caravana d’Educació Viària té com a destinataris nens i nenes entre 10 i 12 anys i hi participen 14 ajuntament, 266 escoles i 7.980 alumnes d’arreu de Catalunya.

 

  • Compartir