Sou a: Inici / Noticies / La Casa del Parc obre portes dissabte 16 per donar a conèixer el Servei de Cangur

La Casa del Parc obre portes dissabte 16 per donar a conèixer el Servei de Cangur

Al llarg del matí es realitzaran diferents activitats infantils
14-12-2023

Dissabte, 16 de desembre de 10 a 13 h el Servei Cangur de l'Ajuntament d'Igualada organitza un matí de portes obertes a la Casa del Parc, per donar a conèixer l'espai i aquest servei municipal. Al llarg del matí es realitzaran diferents activitats com el pinta cares i manualitats nadalenques i a les 11h s’explicarà el conte “El monstre de colors”

El servei té l'objectiu de donar un espai personal a les persones cuidadores d'infants, en la majoria dels casos dones, quan sentin que ho necessiten, sigui per casos d'urgència o per gaudir de moments de plaer personal.

L'espai és obert a totes les persones empadronades a Igualada i davant d'una alta demanda, es donarà prioritat a les famílies monoparentals i a les dones víctimes de violència masclista. L'activitat es porta a terme per professionals, a través d'una empresa concessionària, amb educadors/es infantils i animadors/es socioculturals.

El servei va orientat a dos grups d'edat: nadons (Infants a partir de les 16 setmanes d'edat, fins a infants en edat de I2) i Infantil-Primària (infants que cursin I3 fins a 4t de primària, inclòs), i hi haurà disponibles 10 places a cada grup. La ubicació física del servei és La Casa del Parc pels nadons i als equipaments cívics municipals en el cas d'infantil i primària.

La ciutadania pot gaudir del servei de forma gratuïta, per un temps màxim de 3 hores a la setmana per infant. La reserva del servei es fa a través d'una aplicació web, amb una antelació mínima de 24 hores, en la qual l'adult es donarà d'alta a la plataforma i del seu usuari penjarà la fitxa dels menors que estiguin al seu càrrec. En aquesta fitxa hi constarà tota la informació necessària sobre l'infant per tal de poder donar el millor servei.

El Servei Cangur està impulsat pel departaments d'Infància i d'Igualtat de l'Ajuntament d'Igualada, amb el suport de l'Àrea d'igualtat de gènere de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena i amb el finançament del Departament d'Igualtat i feminismes de la Generalitat de Catalunya i el Plan Corresponsables del Ministerio de Igualdad. Per a més informació i reserves: www.serveicangur.igualada.cat

  • Compartir
Pertany a: