Sou a: Inici / Noticies / La Cavalcada de Reis 2016, en streaming

La Cavalcada de Reis 2016, en streaming

Ràdio Igualada oferirà també la retransmissió de l’arribada i els discursos de benvinguda a Ses Majestats els Reis d’Orient.
22-12-2015

El proper dimarts, 5 de gener, la Cavalcada dels Reis d’Igualada es podrà seguir a través d’Internet amb una transmissió de vídeo en streaming d’alta definició que arrencarà aproximadament a les 18:30h i que s’allargarà fins les 20:30h. Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de la ciutat i de la Comissió de la Cavalcada dels Reis d’Igualada que es duu a terme des de l’any 2013. S’hi podrà accedir a través d'aquest mateix web

Els espectadors podran veure l’arribada de Ses Majestats al Passeig Verdaguer i els seus parlaments, la visita dels patges a la Residència Pare Vilaseca, l’arrencada de les carrosses de la Cavalcada i el posterior pas de tota la comitiva per La Rambla, la zona més cèntrica i on habitualment es concentra més públic. També es preveu emetre en directe l’entrada dels patges amb escales de mà en un pis del centre de la ciutat.

Per a dur-la a terme, es comptarà amb un equip mòbil a la residència i al Passeig Verdaguer, i amb quatre càmeres fixes i un control de realització a la Rambla Sant Isidre. La narració anirà a càrrec del periodista de Ràdio Igualada, Aitor Centelles, els comentaris específics els aportarà el membre de la Comissió de Reis, Magí Marcé, i les connexions a peu de carrer les farà el també periodista, Carles Pauné. La realització tècnica la faran els professionals de Global Production i es comptarà també amb el suport d’Iguana Comunicacions per a garantir la bona qualitat de la transmissió en HD. L’espai per a ubicar-hi el control el cedirà l’Art de la Llum.

Prèviament, i com també ha fet els darrers anys, l’emissora municipal Ràdio Igualada retransmetrà en directe els parlaments de Ses Majestats a la seva arribada davant l’antic Hospital del Passeig Verdaguer. Es podran seguir a partir de les 17:30h al 103.2 FM i al web www.radioigualada.cat.

 

  • Compartir