Sou a: Inici / Noticies / La competició de BMX Freestyle “Bikeparadise” omplirà d’acrobàcies i espectacle a l’Skate Parc aquest dissabte

La competició de BMX Freestyle “Bikeparadise” omplirà d’acrobàcies i espectacle a l’Skate Parc aquest dissabte

El plat fort arribarà a partir de les 18h amb les categories professionals d’aquest esport que oferiran un gran espectacle
14-05-2024

L’Skate Parc del parc Central d’Igualada acollirà aquest  dissabte 18 de maig la competició de BMX Freestyle “Bikeparadise” una competició que oferirà un gran espectacle amb els millors professionals d’aquest esport i amb espai també, en la categoria oberta, per a esportistes de la ciutat.

El matí s’iniciarà amb les categories Júnior i Expert que mostraran les seves habilitats de 10h  a 17h al bowl de l’Skate Parc. A partir de les 18h s’iniciarà la part més professional d’aquesta competició amb un gran espectacle que comptarà amb experts de la BMX.

Paral·lelament, de 12h a 13h i de 17h a 18h hi haurà diversos monitors a la zona de pumptrack per dinamitzar l'espai i donar consells als nens i nenes que vinguin al parc i vulguin utilitzar aquesta instal·lació esportiva.

 

  • Compartir
Pertany a: