Sou a: Inici / Noticies / La consellera de Cultura, al setè Mercat de Lletres

La consellera de Cultura, al setè Mercat de Lletres

L'esdeveniment, per setè any consecutiu, ha convertit la literatura en protagonista a la capital de l’Anoia
29-09-2018

La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Laura Borràs, ha assistit aquest dissabte, 29 de setembre, a la setena edició del Mercat de Lletres, una iniciativa del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament i la Biblioteca Central d’Igualada.

A la seva arribada, Borràs ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde, Marc Castells, on ha signat el Llibre d’Honor de la Ciutat. Posteriorment, tots dos han participat juntament amb el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Joan-Elies Adell, en la inauguració d’una jornada que, per setè any consecutiu, ha convertit la literatura en protagonista a la capital de l’Anoia.

Durant tot el dia, a la Biblioteca i a la Plaça Cal Font, hi ha hagut parades de llibres i espais d’entitats, a banda de nombroses activitats protagonitzades per diversos autors: entre altres, Enric Calpena, Josep Maria Esquirol, Llorenç Capdevila, Jordi Estrada, Maria Dolors Guàrdia, el Col·lectiu Lola Palau, Joan Pinyol, Josep M. Solà, Jaume Copons, Liliana Fortuny, Marc i Cesk Freixas, Lluís-Anton Baulenas, Feliu Formosa i Encarna Sant-Celoni.

IMATGES DELS ACTES A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir