Sou a: Inici / Noticies / La curiositat a escena en la 29a edició de La Mostra d'Igualada

La curiositat a escena en la 29a edició de La Mostra d'Igualada

La fira de referència del teatre infantil i juvenil tindrà lloc del 12 al 15 d‟abril i reunirà 53 companyies en un total de 104 representacions
14-02-2018
La curiositat a escena en la 29a edició de La Mostra d'Igualada

Foto: La Mostra d'Igualada

Aquest 14 de febrer s'ha presentat la 29a edició de La Mostra d'Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil de referència a Catalunya tindrà lloc del 12 al 15 d'abril del 2018. Aquest any reivindica descobrir el món a través de les arts escèniques com a vehicle d'idees i motor de sorpreses i  curiositat que ens fa créixer, imaginar, viatjar i ens planteja preguntes. El conjunt de la programació ofereix un cartell ric en formats, gèneres i estils amb espectacles per a infants a partir de 3 anys, joves i públic familiar. La Mostra d'Igualada és el punt de trobada anual dels professionals del sector amb una Llotja i activitats adreçades a companyies i programadors per proveir les programacions familiars d'arreu del territori català i facilitar l'accés als circuits estatals i internacionals.

La Mostra en xifres · Enguany La Mostra d'Igualada reuneix 53 companyies i 54 espectacles en un total de 104 representacions. Dels 54 espectacles que es podran veure, hi ha 9 estrenes absolutes i 10 estrenes a Catalunya. De les 53 companyies 40 són de Catalunya, 8 de la resta de l'Estat i 4 internacionals (Bèlgica i França). La Mostra tindrà 19 espais d'actuació. Com a novetat, la fira es desplaça als Instituts Joan Mercader, Pere Vives Vich i Badia i Margarit, on es realitzaran funcions escolars. A més a més, per primera vegada també es podran veure espectacles  l'Ateneu Cinema i l'Escorxador suma un espai més als tres que ja tenia.

Els itineraris de La Mostra · Per fer més accessible i segmentar el volum de la programació, La Mostra d‟Igualada es divideix en 4 itineraris en funció del públic al qual es dirigeixen els espectacles. Així, trobem l'itinerari Per als més petits, amb espectacles per a nens i nenes a partir de 3 anys (11 muntatges); l'itinerari Per als no tan petits, a partir de 6 anys (12 muntatges); La Mostra JOVE, per a nois i noies a partir de 12 anys (11 muntatges) i finalment Per a tothom, amb propostes per a tots els públics (19 muntatges).

La Mostra Solidària · Enguany La Mostra d‟Igualada inicia una campanya de suport al projecte Sant Joan de Déu Pediàtric Cancer Center, que serà un nou centre oncològic, pioner a Europa. L'aportació econòmica es podrà tramitar en línia al web de la fira o bé a la taquilla que s'instal·larà al Punt d'Informació, al centre de la plaça de Cal Font. La voluntat de La Mostra Solidària és establir, cada any, aliances amb organitzacions que treballen en benefici dels infants.

La Mostra d'Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil · La Mostra d'Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i jove, que aplega milers d'espectadors a la capital de l‟Anoia i que té com a objectius nodrir les programacions familiars d'arreu del país i afavorir la internacionalització de les companyies que hi participen. Considerada Mercat estratègic de Catalunya, està organitzada per tindrà lloc del 12 al 15 d'abril de 2018 amb 53 companyies, 54 espectacles i 104 representacions. La fira acull cada any més de 30.000 espectadors i 700 professionals acreditats.

Més informació AQUÍ.

  • Compartir