Sou a: Inici / Noticies / La Cursa Popular 2017 aplega 4.625 corredors

La Cursa Popular 2017 aplega 4.625 corredors

La prova, que s’ha celebrat aquest diumenge, 22 d’octubre, ha estrenat recorreguts i epicentre d’activitat, al voltant del Parc Central, celebrant-hi també una festa familiar
23-10-2017

La 39a edició de la Cursa Popular d'Igualada, que s’ha celebrat aquest diumenge, 22 d’octubre, ha aplegat enguany un total de 4.625 corredors i ha estrenat recorreguts i epicentre d’activitat, al voltant del Parc Central, celebrant-hi també una festa familiar.

Pel que fa al recorregut A, sobre un traçat de 5 quilòmetres i amb 2.114 corredors, el vencedor absolut masculí de la prova ha estat Albert Moreno del Club Atlètic Igualada (CAI), amb un temps de 16:00 i, en categoria femenina, la victòria ha estat per a Carla Bisbal (CAI), amb un registre final de 19:13.

Posteriorment, i adreçada als més petits i als seus acompanyants, s’ha disputat la cursa B amb 2.511 participants, sobre un traçat d’1,9 quilòmetres. A la finalització, s’han lliurat els trofeus als vencedors de les diferents categories i als centres escolars amb més participació. Les classificacions completes es poden consultar AQUÍ.

Les tres escoles amb més participació han estat els Maristes, l'Escola Pia i l'Acadèmia Igualada; el centre amb més percentatge de participació ha estat l'Institut Badia i Margarit. La cursa ha estat possible gràcies a l'organització del departament d’Esports de l'Ajuntament d'Igualada i del Consell Esportiu de l’Anoia, a la col·laboració del Club Atlètic Igualada (CAI), Tuga Active Wear, Stikets, Anima’ns Grup, Cal Font Wellness Centre i Carrefour, al suport de la Diputació de Barcelona i del Consell Català de l’Esport i al patrocini de BBVA - Catalunya Caixa. A més, AquaSOS tornarà a destinar mig euro per cada participant a un projecte solidari.

IMATGES DE LA CURSA A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir