Sou a: Inici / Noticies / La Cursa Popular, enguany al Parc Central

La Cursa Popular, enguany al Parc Central

El canvi d’ubicació permet presentar dos nous recorreguts i oferir als participants una festa familiar a l’aire lliure
11-10-2017

El diumenge, 22 d’octubre, Igualada celebra la 39a edició de la Cursa Popular, el seu acte esportiu més obert i que, alhora, dóna el tret d’inici als Jocs Escolars de l’Anoia, a les temporades esportives en general i aquest any, a més, serà la cita que obrirà oficialment la Candidatura “Igualada, Ciutat Europea de l’Esport 2019”.

El Parc Central serà aquest 2017 l’espai que acollirà la sortida i l’arribada de la Cursa, tant el recorregut A, de 5 quilòmetres i que començarà a les 11h, com el recorregut B, d’1,9 quilòmetres i que arrencarà a les 12h. Això permetrà a tots els participants gaudir de l’esdeveniment en una mateixa zona i el nou emplaçament permetrà oferir també una gran festa esportiva familiar i  per a tothom.

Com a conseqüència d’aquesta ubicació, els circuits seran totalment diferents a les anteriors edicions. El recorregut A, per les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i Majors A, B, C i D, sortirà del Parc Central i passarà per Av. Catalunya, Ctra. Manresa, c/ Doctor Fleming, c/ Bellprat, Av. Balmes, Av. Catalunya, c/ Comarca, c/ Masquefa, c/ Les Comes, Av. Doctor Pasteur, Av. Barcelona, Pl. Mossèn Segura i Av. Catalunya, per acabar novament al Parc Central. I el recorregut B, per petits fins a categoria Prebenjamí i els seus pares i acompanyants començarà al Parc Central i recorrerà Av. Catalunya, Av. Mestre Muntaner, c/ Girona, Av. Barcelona, Pl. Mossèn Segura i Av. Catalunya, finalitzant també al Parc Central

Hi haurà trofeus per als guanyadors absoluts i per als tres primers classificats de cada categoria del recorregut A i també vals bescanviables per material esportiu per les tres escoles amb més participació. A més, es donarà un val per material esportiu a l’escola amb més percentatge de participació en relació amb el nombre d’alumnes matriculats.

La Cursa és d’inscripció gratuïta i està organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i el Consell Esportiu de l’Anoia. Compta amb la col·laboració del Club Atlètic Igualada (CAI), Tuga Active Wear, Cal Font Wellness Centre, Stikets, Anima’ns Grup i Carrefour. Té el suport de la Diputació de Barcelona i de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i també el patrocini de BBVA - Catalunya Caixa. Una edició més, l’empresa AquaSOS donarà mig euro per cada participant a un projecte i entitat de Igualada Solidària.

Inscripcions en línia · Com ja ve sent habitual en els últims anys, la Cursa A tindrà xip de cronometratge, per la qual cosa cal fer inscripció prèvia per poder obtenir el dorsal. La inscripció es pot fer en aquest WEB, a les oficines del servei municipal d’Esports del complex esportiu de Les Comes i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

Aquestes inscripcions on-line finalitzaran el proper dijous 19 d’octubre i, si encara restessin dorsals disponibles, es podran realitzar també presencialment divendres dia 20, de 8 a 15h a les oficines del Servei d’Esports, i dissabte dia 21, de 9:30 a 20:30h al mateix Parc Central. Els dorsals es podran recollir el divendres a les oficines del servei d’Esports de 8 a 15h, el dissabte al mateix Parc Central de 9:30h a 20:30h, o bé el mateix diumenge de 9:30h a 10:30h.

Els participants del recorregut B s’hi podran apuntar el mateix dia, des d’una hora abans d’iniciar la cursa, al mateix lloc de la sortida.

  • Compartir