Sou a: Inici / Noticies / La Diputació fa costat a la candidatura de Ciutat Europea de l'Esport 2019

La Diputació fa costat a la candidatura de Ciutat Europea de l'Esport 2019

El passat 23 d’octubre, el Govern del país també va fer explícit el seu suport a la candidatura igualadina en una trobada al palau de la Generalitat
16-03-2018

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha manifestat aquest divendres, 16 de març, el compromís de la institució que encapçala amb la candidatura d’Igualada per esdevenir Ciutat Europea de l’Esport l’any 2019. Coincidint amb una visita a la capital de l’Anoia, Conesa s’ha fotografiat amb l’emblema de la candidatura, juntament amb l’alcalde, Marc Castells, la regidora d’Esports, Rosa Plassa, i altres regidors del consistori.

El passat 23 d’octubre, el Govern del país també va fer explícit el seu suport a la candidatura igualadina en una trobada al palau de la Generalitat, que va comptar amb la presència de l’aleshores conseller de la Presidència i portaveu de l’executiu, Jordi Turull, i del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras. L’Ajuntament d’Igualada duu a terme ara mateix una àmplia captació de suports, tant institucionals com d’empreses, clubs, esportistes i ciutadania en general, que es poden fer efectius en aquest WEB.

La Federació de Capitals i d’Honor de la Ciutat i ha participat en la descoberta de la nova mostra fotogràfica de l’Espai Igualadiníssim, al vestíbul de l'Ajuntament, en aquesta ocasió dedicat als 40 anys de La Xarxa d’Igualada.

IMATGES DE LA VISITA A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir