Sou a: Inici / Noticies / La Fira de l’ensenyament aplegarà l’oferta formativa d’una quarantena de centres a l’Escorxador d’Igualada

La Fira de l’ensenyament aplegarà l’oferta formativa d’una quarantena de centres a l’Escorxador d’Igualada

Es podrà visitar el dijous i divendres 23 i 24 de març de 9 a 14h i de 15 a 19h
16-03-2023

Els propers dies 23 i 24 de març es celebrarà l’onzena edició de la Fira d’Ensenyament d’Igualada, adreçada especialment a joves i famílies així com a tota persona que tingui interès en formar-se i conèixer l’oferta formativa existent. L’esdeveniment, organitzat pel departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, aplegarà 36 expositors d’universitats, escoles superiors i escoles, públiques i privades, que hi presentaran la seva oferta formativa.
La fira comptarà amb tres espais diferenciats: un específic per a l’oferta d’ensenyaments universitaris, l’altre per a la formació professional i un tercer espai destinat al Punt d’Orientació de la Fira. Aquest darrer estarà format per un equip de professionals de l’orientació dels tres dispositius municipals existents: Ig-Nova Ocupació, La Kaserna i el Servei d’Orientació
Educativa de l’Ajuntament d’Igualada. Des del Punt d’Orientació de la Fira d’Ensenyament d’Igualada s’orientarà i informarà de manera personalitzada i presencial a totes les persones que ho necessitin.
La Fira està oberta a tota la ciutat però va especialment adreçada als joves estudiants d’entre 15 i 16 anys que tot just s’acaben de treure el títol de secundària i que es troben davant la necessitat de decidir com encarar la seva formació educativa a partir d’ara. Es tracta d’un certamen molt útil per conèixer el detall dels diferents tipus d’estudis i és molt ben valorat tan pels joves com per les seves famílies, que també són visitants habituals de la fira.
En altres espais de la fira també s’hi podran trobar col·legis i instituts, exposant la seva oferta d’ensenyaments reglats, de cicles formatius o de programes de formació i inserció i, a més, altres centres a la mateixa ciutat i cossos de seguretat i emergències, com ara els Mossos d’Esquadra, els Agents Rurals o els Bombers de la Generalitat de Catalunya.

  • Compartir