Sou a: Inici / Noticies / La Generalitat aposta per impulsar l'Aeròdrom

La Generalitat aposta per impulsar l'Aeròdrom

El Govern preveu destinar aquest any recursos a la millora de l’Aeròdrom Igualada-Òdena i, a més, enllestir el seu Pla Director Urbanístic Aeroportuari
06-05-2017

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, ha avançat aquest dissabte, 6 de maig, que el Govern preveu destinar aquest mateix any recursos a la millora de l’Aeròdrom Igualada-Òdena i, a més, enllestir el seu Pla Director Urbanístic Aeroportuari.

Font ha explicat, en la inauguració de la 25a edició de la fira aeronàutica Aerosport, que Aeroports de Catalunya hi farà inversions per valor de 250.000 euros que permetran, entre altres, asfaltar la pista d’aterratge, millorar el seu perímetre i adquirir un vehicle de serveis que es cedirà al consorci de l’aeròdrom. A banda, assegura que es treballa per a enllestir definitivament el pla director de la instal·lació, que “l’endreçarà urbanísticament i facilitarà el seu creixement”. Font ha apuntat que “el d’Igualada-Òdena és un dels aeròdroms més importants del país i, per això, des de la Generalitat, conjuntament amb els dos ajuntaments, apostem per impulsar-lo”.

El secretari d’Infraestructures ha fet aquestes declaracions en un acte inaugural que ha comptat també amb la presència dels alcaldes dels dos municipis, Marc Castells i Francisco Guisado, de diferents regidors dels consistoris, i del president de Fira d’Igualada, Joan Domènech. Aerosport 2017 celebra, avui i demà, l’edició del seu 25è aniversari.

IMATGES DE L'ESDEVENIMENT A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir