Sou a: Inici / Noticies / La Generalitat aprova el finançament per ampliar el Badia i Margarit

La Generalitat aprova el finançament per ampliar el Badia i Margarit

Entre les vint actuacions aprovades aquest 6 de juny, destaquen les obres de reconversió, adequació i ampliació d'aquest centre, pressupostades en 3,8 milions d'euros
07-06-2017

El Govern ha aprovat aquest dimarts, 6 de juny, encarregar a Infraestructures de la Generalitat un total de vint actuacions en centres educatius del territori català per un valor global de 99.150.000 euros. A partir d'aquesta aprovació de les diferents partides per part del Govern, es podrà dur a terme l’execució dels diferents projectes.

Les obres encarregades inclouen ampliacions, adequacions, nova construcció i obres de reforma i millora tant d’escoles com d’instituts. Entre les actuacions contemplades, destaca l'execució de les obres de reconversió, adequació i ampliació de l'Institut Badia i Margarit d'Igualada, pressupostades per la Generalitat en 3,8 milions d'euros.

El tercer institut públic d'Igualada · El director general de Centre Públics de la Generalitat de Catalunya, Lluís Baulenas, va visitar precisament l'Institut Badia i Margarit el passat mes de maig i va avançar que, des del seu departament, es contempla aquest com un institut que ha d'acabar tenint tres línies d’ESO i dues de Batxillerat.

El passat mes d’abril ja es va adjudicar la redacció del projecte executiu per a adequar i ampliar les instal·lacions de l’institut, actualment compartides amb l’escola Gabriel Castellà. La voluntat, segons ha traslladat la Generalitat a l'equip directiu i a l'Ajuntament d'Igualada, és que l’equip d’arquitectes desenvolupi aquest projecte en contacte amb el centre, de manera que el futur edifici es pugui adaptar el màxim possible a les necessitats dels professors i alumnes.

Més informació AQUÍ

  • Compartir