Sou a: Inici / Noticies / La Generalitat adjudica els treballs de millora de l'estació d'autobusos

La Generalitat adjudica els treballs de millora de l'estació d'autobusos

Aquestes actuacions formen part d’un conjunt d’obres en estacions i parades d’autobús d’arreu de Catalunya que començaran durant aquesta primavera
23-04-2019
La Generalitat adjudica els treballs de millora de l'estació d'autobusos

Foto: Google

El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha adjudicat obres a tres estacions i diverses parades de bus a la demarcació de Barcelona per un valor total de 660.000 euros. Els treballs inclouen la reforma de marquesines, la renovació de paviments i l’actualització d’instal·lacions, així com tasques d’urbanització.

En concret, es duran a terme els treballs següents:

  • Sabadell: Es preveu una actuació global, amb l’arranjament del paviment i dels sistemes de drenatge de la plataforma de l’estació.
  • Igualada: També s’executarà una intervenció global, amb la reparació del paviment i dels sistemes de drenatge de la plataforma. El pressupost d'aquest cas concret és de 170.000 euros.
  • Vic: S’arranjarà el paviment en els accessos de vehicles.
  • Sant Vicenç dels Horts: S’arranjaran diverses parades de bus situades a banda i banda de la carretera N-340, a l’entorn de l’intercanviador de Quatre Camins.

Actuacions a tot Catalunya · Aquestes actuacions formen part d’un conjunt d’obres en estacions i parades d’autobús d’arreu de Catalunya que començaran durant aquesta primavera i es desenvoluparan amb un termini de 8 mesos. El pressupost total és de prop d’1,9 MEUR.

Més informació AQUÍ.

(*informació via Generalitat de Catalunya)

  • Compartir