Sou a: Inici / Noticies / La gent gran d'Igualada visita el barri del Rec

La gent gran d'Igualada visita el barri del Rec

La ruta va permetre posar en valor la memòria i la història del barri i les claus que el van fer créixer i recordant les dinàmiques de ciutat.
06-06-2016

Una vintena de persones van prendre part, el passat dijous, 2 de juny, en un itinerari guiat pel barri del Rec que, coincidint amb la celebració del Rec.013, els va permetre conèixer el seu passat i present. Els participants van dur a terme un recorregut pel patrimoni industrial igualadí, visitant construccions emblemàtiques com l’adoberia Bella, l’antiga adoberia de Cal Granotes, l’emblemàtica adoberia Martí Enrich, l’adoberia Vila o l’adoberia Pelfort.

La ruta va permetre posar en valor la memòria i la història del barri i les claus que el van fer créixer, recordant les dinàmiques de ciutat, revisant els espais i veient com avui aquesta zona afronta una nova època de transformació.

L’acció, impulsada per l’Ajuntament dins del projecte Igualada, ciutat amiga de les persones grans, va comptar amb la col·laboració dels departaments municipals d’Acció Social i de Promoció Cultural i amb el suport del Rec.0.

  • Compartir