Sou a: Inici / Noticies / La línia de bus Igualada-Barcelona renovarà els vuit vehicles de la seva flota

La línia de bus Igualada-Barcelona renovarà els vuit vehicles de la seva flota

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es reuneix amb l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, per analitzar les últimes incidències en el servei
17-08-2018
La línia de bus Igualada-Barcelona renovarà els vuit vehicles de la seva flota

Foto:Generalitat de Catalunya

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, s’ha reunit amb l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, per analitzar les últimes incidències que s’han produït en el servei d’autobús entre Igualada i Barcelona, que presta l’empresa Hispano Igualadina (Monbus).

Durant aquesta trobada, el conseller ha anunciat que la concessionària, a instàncies del Departament, renovarà en els pròxims dies els vuit vehicles que conformen la flota d’aquesta línia i incorporarà un novè vehicle perquè pugui operar per reforçar el servei o en cas d’incidència.

La incorporació d’aquests vehicles vol donar resposta a les cinc incidències que aquesta línia ha registrat durant aquest mes, en què alguns autobusos s’han avariat durant el servei. Els vehicles han estat matriculats entre juliol i aquest agost; quatre de les noves unitats tindran una longitud de 13 metres i una capacitat de 56 passatgers asseguts i les unitats restants tindran 15 metres de longitud i una capacitat per a 70 passatgers asseguts. Així, els nous vehicles permetran incrementar les places disponibles, alhora que millorar el confort dels usuaris.

Els incidents ocorreguts aquest agost s’incorporaran a la tramitació de l’expedient de resolució contractual de la concessió per a l’explotació d’aquest servei públic, que el Departament de Territori i Sostenibilitat elevarà a la Comissió Jurídica Assessora passat l’estiu.

(*informació via Generalitat de Catalunya)

  • Compartir