Sou a: Inici / Noticies / La Mancomunitat estrena nou web

La Mancomunitat estrena nou web

El desenvolupament de la pàgina web s’ha fet amb el suport i l’assistència de la Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius de la Diputació de Barcelona
16-05-2017

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) ha posat en funcionament la seva nova pàgina WEB, amb l’objectiu que aquesta nova eina de comunicació, que es presenta amb un format més actual i visual, sigui més pròxima a tothom.

En aquesta nova pàgina s’han introduït diferents apartats per millorar l’accés i disposar d’informació actualitzada sobre les notícies de la Mancomunitat. Es destaquen els serveis que ofereix, com ara igualtat de gènere, ocupació, serveis relacionats amb el medi ambient, la mobilitat o el riu Anoia. També proposa un apartat de llocs d’interès de la Conca d’Òdena, amb la voluntat de donar a conèixer els principals atractius i fer difusió de les rutes pel territori.

El nou web inclou un apartat amb les campanyes, una agenda on es poden trobar el actes programats, un apartat amb les darreres notícies, l’opció a la subscripció a un butlletí digital, en què de forma periòdica s’informarà de les darreres novetats a tots aquells que s’hi hagin registrat, i un apartat de seu electrònica, en què es pot trobar informació pública i la possibilitat de realitzar diferents tràmits en línia. Per a donar més difusió a notícies i als continguts publicats s’ha incorporat un accés directe a les xarxes socials de la Mancomunitat, Facebook i Twitter.

El desenvolupament de la pàgina web s’ha fet amb el suport i l’assistència de la Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius, de l’Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona.

(*informació via MICOD)

  • Compartir